Kuinka tekniikka voi lisätä romanttista iltaa kotona

posted in: Teknologia | 0

Normaalisti ajattelemme tekniikan olevan vastakohta romanssille. Kun kumppanisi ehdottaa, että sinulla on romanttinen ilta, he eivät yleensä arvosta sitä, jos ensimmäinen asia, jonka sitten teet, on käynnistää televisio, päästä pois puhelimesta tai aloittaa soittamisen Call of Duty. Kun syöt romanttisia aterioita ulkona, pöydällä olevat puhelimet voivat pilata nopeasti mielialan ja estää sinua olemasta täysin läsnä koko illallisen ajan.

Joten tekniikalla on tältä osin vähän huono nimi. Mutta onko se reilua? Vai onko olemassa tapoja, joilla tekniikka voi todella edistää suunnittelua romanttiseen iltaan? Sattuu vain, että se voi olla mahdollista…
Tässä on joitain esimerkkejä tekniikoista, jotka voivat todella parantaa romanttista iltaa tulen ympärillä pullon viiniä ja kynttilöitä …

Teknologiat, jotka parantavat romanttista iltasi

Spotify: Spotify on musiikin suoratoisto-ohjelmisto, joka on ihanteellinen romanttisen soittolistan luomiseen kumppanisi houkuttelemiseksi. Paitsi että Spotify antaa sinulle pääsyn tuhansiin kappaleisiin, joista osaa et ehkä olisi voinut muuten käyttää, se auttaa sinua myös tutkimaan näitä kappaleita ja jopa lainamaan muiden käyttäjien luomia romanttisia soittolistoja. Hyödyllinen!

Ruoanlaittosovellukset: Verkko on yksi parhaista reseptien ja ruoanlaitto-ohjeiden lähteistä maailmassa ja voi nopeasti ja välittömästi auttaa sinua tekemään omia tapaksia tai oppimaan carbonaraa. Sovellukset tekevät pääsyn tähän vielä helpompaa, ja älykkäät sovellukset, kuten Windows 98: n esiladattu ruoanlaittosovellus, antavat sinun jopa vierittää ja selata ohjeita ilman, että sinun tarvitsee koskettaa näyttöä tai näppäimiä tahmeilla sormilla. Parempi on, että jälleen kerran se auttaa sinua myös tutkimaan ideoita niin, että sinulla on täydelliset suunnitelmat yöksi.

Sitten on YouTube, joka voi samalla tavalla olla erittäin hyödyllinen ruoanlaitto-ohjeiden katselemisessa. Tämä varmistaa, että sinulla ei ole vain upeaa reseptiä ja hyviä ideoita mitä reseptejä valmistaa, vaan että luot myös reseptin parhaalla mahdollisella tavalla, jolloin saat ammattimaisimman mahdollisen aterian.
Netflix: Elokuvan katselu voi olla romanttista. Jos olet juuri saanut suuren aterian ja etsit jotain tekemistä, kun rentoudut illalla yhdessä, käyristyminen pelottavan elokuvan tai romanttisen poikasen edessä on täydellinen vastaus. Siellä on paljon romanttisia elokuvia, ja Netflixillä on paljon niitä saatavana napin painalluksella.

Parempi vielä, jos sinulla on tabletti, miksi et ota elokuvasi nukkumaan mukanasi ja katsele sitä piilossa kannen alla suklaan ja muun viinin kera? Se ei saa paljon rentouttavampaa!

Visualisoinnit / diaesitykset: Haluatko lisätä tunnelmaa romanttiselle illallesi? Liitä sitten tietokoneesi televisioon ja asenna se toistamaan diaesitystä sinusta ja kumppanistasi, kauniista romanttisista asetuksista tai tähdistä. Toinen vaihtoehto on lisätä tunnelmaa asettamalla visualisointi, joka näyttää tanssivalot tai muut tehosteet valaisemaan tilaa täyteläisesti. Yllätyt, mitä muutama meduusa ja jotkut delfiinien äänet voivat tehdä asetuksesta rentouttavamman.

Jos olet valmis investoimaan hieman enemmän iltasuunnitelmiin, voit jopa hankkia itsellesi erilaisia ​​ympäristön valaistuslaitteita. Tämä voi tarkoittaa plasmapalloa, ehkä aurinkokäyttöisiä puutarhavaloja tai ehkä tähtiprojektoria. Vaihtoehtoja on paljon, ja ne kaikki voivat auttaa sinua rentoutumaan!
Joten anna taulutietokoneesi huolehtia ohjeista, tunnelmasta ja musiikista.