4 Facebook-sivua, jotka tarjoavat upeita kampausideoita

posted in: Teknologia | 0

Oletko kyllästynyt selaamaan lehtiä vain etsimään kampauksen ideoita? Älä enää tuskaile, koska voit aina valita joitain ideoita muilta kuin Facebookilta. Kyllä, tämä sosiaalisen verkostoitumisen sivusto voi olla myös digitaalinen aikakauslehti. Sinun tarvitsee vain ’tykätä’ tai ’seurata’ seuraavia sivuja:
Kampaukset
Jos sinulla on vain yksi Facebook-sivu, jota seuraat kampauksen ideoita varten, sen pitäisi ehdottomasti olla tämä. Se on erittäin aktiivinen sivu, josta saat säännöllisen annoksen kampauksen valokuvia, kun olet seurannut sitä. Kuten aiemmin mainittiin, tämä sivu on erittäin interaktiivinen, koska se antaa seuraajiensa äänestää tietyistä kampaamoista, jotka on sovitettu toisiinsa. Joskus on jopa tutkimuksia siitä, millä julkkiksilla on parhaat hiukset. Pelkästään kampausten lisäksi voit myös saada vinkkejä hiusten muotoiluun huiveilla, nauhoilla ja muilla hiustarvikkeilla. Tällä sivulla on yli viisisataa tuhatta seuraajaa.
Upeat kampaukset
Seuraavaksi on Amazing Hairstyles -sivu, joka on saanut yli kaksi ja puoli miljoonaa Facebook-seuraajaa. Kuten nimessään sanotaan, se keskittyy vain kampauksiin, joita voidaan pitää hämmästyttävinä. Älä siis ajattele, että pystyt helposti lahjoittamaan sivun aikajanalle lähetetyt kampaukset. Vaikka ne ovat hämmästyttäviä, ne voivat olla melko monimutkaisia. Huomionarvoista on myös se, että suurin osa kampauksista on melko siistejä ja tyylikkäitä, ja siksi ne sopivat täydellisesti virallisiin tapahtumiin, kuten häät ja koulupromit. Jos olet koskaan miellyttänyt tietyn kampauksen, voit aina tulostaa valokuvan siitä ja näyttää sen kampaajallesi.
Tuoreet kampaukset
Toinen mielenkiintoinen sivu, jota voit seurata, on sivu Fresh Hairstyles, joka on saanut yli puoli miljoonaa seuraajaa. Se on saman nimisen verkkosivuston Facebook-sivulaajennus. Jos siis seuraat tätä sivua, saat säännöllisen annoksen artikkeleita, jotka lähetetään kyseiseltä verkkosivustolta aina, kun kirjaudut Facebookiin. Tämän sivun mielenkiintoinen on, että toisin kuin useimmat kampauksiin liittyvät sivut, sen postissa on eripituisia hiuksia. Siten paitsi pitkäkarvaiset tytöt hyötyvät siitä. Mielenkiintoista on myös se, että on muotivinkkejä siitä, mitkä mekot sopisivat hyvin hiuksiisi.
Tyyli ja väri – mahtavia kokoelmaideoita
Tällä sivulla on yli kymmenentuhatta seuraajaa, ja se lähettää säännöllisesti kuvia upeista kampauksista. Joskus päivittäin on jopa kymmenen viestiä. Myöskään vain valokuvia ei lähetetä, mutta on olemassa vaiheittaisia ​​oppaita, joita voit seurata, jotta voit helposti lahjoittaa lähetetyt kampaukset. Jos haluat yksinkertaisesti saada uuden kampauksen rennoille retkille tai jopa pelkästään matkoille pankkiin, tämä sivu saattaa olla sinulle. Suurin osa tämän sivun aikajanalla käytettävissä olevista tyyleistä voidaan helposti tehdä muutamassa minuutissa. Vinkkejä hiusten värjäykseen lähetetään myös satunnaisesti. Sivulla on yli kymmenentuhatta tykkäystä!