5 laadukasta puhdistusvinkkiä, joiden avulla voit suorittaa tehokkaamman työn kotona

posted in: Koti | 0

Mielestäni harvat ihmiset eivät osaa puhdistaa kotiaan kunnolla. He saattavat päätyä kotiin, joka näyttää siistiltä, ​​mutta työn suorittaminen kestää joko liian kauan tai kaipaa muutamia tärkeitä asioita. Tarkastelemme muutamia vinkkejä, joiden pitäisi auttaa sinua ratkaisemaan molemmat ongelmat.

Valitse oikea luuta

Luuta ei maksa paljon rahaa, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka monet ihmiset käyttävät väärää lakaistaessaan. Jos yrität puhdistaa kotiisi sisäpuoli kovalla harjalla olevalla luudalla, kaiken lian ja pölyn poistaminen vie paljon kauemmin. Pehmeäharjaisia ​​harjoja tulisi aina käyttää sisätiloissa, ja kovaharjakset voit jättää puutarhaan. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole sopivaa luuta, valitse vain uusi ja se säästää aikaa pitkällä aikavälillä.

Hyökkää suihkuverhoon

Kuinka moni ihminen kuivaa suihkuverhonsa joka kerta kun tulee ulos suihkusta joka aamu? Jokainen vain lähtee töihin ja jättää sen kuivumaan itsestään, mutta tämä on syy, miksi verhosi on yksi tärkeimmistä alueista, joilla hometta voi alkaa kasvaa. Erinomainen tapa pitää kaiken päällä on heittää suihkuverho pesukoneeseen muutamalla pyyhkeellä kerran viikossa, ja ne auttavat pesemään sen puhtaana pesun aikana.

Aloita puhdistus tien päällä

Kun olet istunut alas vatsaan, joka on täynnä ruokaa, et halua viettää aikoja keittiössä yöllä ennen kuin saat mahdollisuuden istua alas ja katsella suosikki televisio-ohjelmiasi. Voit pienentää työmäärän puoleen aterian päättymisen jälkeen, jos aloitat siivouksen tien päällä. Se voi tarkoittaa sitä, että peset tavaroita odottaessasi, että ruokasi tulee ulos uunista. Pidä huolta kaikesta, mitä voit, ja sinulla on paljon vähemmän tekemistä ennen kuin lähdet eläkkeelle yöksi.

Keskity astianpesukoneeseesi

Se, että astianpesukone on aina täynnä vettä, ei tarkoita, että se olisi puhdas. Voit nähdä käytettyjen kasviöljyn tahroja liesi vieressä, mutta et näe bakteerien kertymistä pesukoneesi sisällä. Voit itse ostaa tuotteita, kuten Dishwasher Magic, jotka pääsevät eroon bakteereista yhdellä nopealla pesulla. Toinen hieno vinkki on laittaa ruokasoodaa kankaalle niin usein ja kiertää astianpesukoneen reunat päästäksesi eroon kaikista siellä jumissa olevista ruokapaloista.

Hävittäminen

Jos sinulla on pesuallas, haluat sen olevan mahdollisimman puhdas, ja haluat aina sen tuoksuvan tuoreelta, jotta sinun ei tarvitse puristaa nenääsi joka kerta, kun kävelet keittiöön. Toisen ongelman ratkaisemiseksi voit pudottaa sitruunan tai appelsiinin kuorta hävitettäväksi ja se virkistää sitä. Voit myös pudottaa joitain jääkuutioita ja suolaa, jotka pääsevät eroon kaikista asuinpaikoista, joihin et pääse kankaallasi, ja tunnet paremmin, kun tiedät, että se on puhdas, vaikka et huomaisi eroa.