5 nopeaa tapaa tehdä kodistasi kauniimpi antamalla Windowsille makeover

posted in: Koti | 0

Joskus et edes ota huomioon sitä, että voisit tehdä muutaman nopean muutoksen, jotta ikkunasi olisi houkuttelevampi. Se lisää kodin kauneutta, joten kannattaa kokeilla muutamia asioita. Tässä on luettelo asioista, jotka sinun pitäisi miettiä, jos haluat tehdä ikkunoistasi makeover.

Lisää kahvilaverhot

Olen varma, ettet ole nähnyt näitä liian monissa ikkunoissa, mutta ne näyttävät hyvältä, ja mielestäni ne voidaan jäljittää Wienin kahviloihin muutama sata vuotta sitten. Ne ovat pohjimmiltaan vain tavallisia verhoja, paitsi että nämä alkavat puolivälissä ikkunasta. Ei ole vaikea sovittaa sauvaa itse, ja kun verhot on asetettu, sinulla on yksityisyyttä, kun valo voi silti tulla sisään ikkunan yläosasta, mutta vaikka yksityisyys ja valo ovat mukavia, suurin piirre on, että ne näytä kauniilta.

Valitse yhdistelmä

Kun valitset tiettyä verhojen tyyliä ikkunoihisi, ei ole sääntökirjaa, jonka mukaan sinun on valittava vain yksi tietty tyyppi. Jos pelaat ympäriinsä, voit sekoittaa ja sovittaa heidät keksimään jotain tyylikästä, mutta ole vain varovainen, koska jos yrität liian kovaa, sillä voi olla päinvastainen vaikutus kuin toivoit. Tyypillisesti valitset mukavan kaihtinsarjan yhdessä verhojen kanssa, jotka voidaan vetää yhteen.

Erittäin pitkät verhot

Suurin osa ostamistasi verhoista peittää ikkunasi, mikä heidän onkin tarkoitus tehdä, mutta ne eivät kuole aina lattiaan asti. Ikkunasi peittävät verhot eivät ole yhtä houkuttelevia kuin niiden pidemmät serkut, jotka ulottuvat aina lattiaan asti. Et ehkä tarvitse niitä, jos ikkunaasi on tukossa sohvalla, mutta jos ikkuna seisoo itsenäisesti, pitkät verhot näyttävät hyvältä, kun suljet ne yöllä.

Puiset ikkunaluukut

Jos haluat lisätä keittiöön kauneutta, sinun kannattaa harkita puisten ikkunaluukkujen asentamista. Valkoiset näyttävät hyvältä kesällä, jos keittiöön tulee paljon valoa ja ne erottuvat, kun avaat ne. Niiden ei tarvitse edes peittää ikkunoiden koko pituutta, ja joskus on parempi, jos niitä käytetään vain alaosassa. Voit myös hankkia ne useina eri väreinä, ja sinun on päätettävä, mikä väri näyttää parhaiten keittiössäsi.

Puiset kaihtimet

Puiset kaihtimet ovat myös loistava valinta keittiöösi, ja ne ovat halvempi ratkaisu kuin jotkut muut siellä olevat. Ne on helppo sulkea, kun haluat yksityisyyttä, mikä auttaa yöllä, kun yrität valmistaa illallista auringon laskettua. Päivän aikana voit jopa vetää ne ylös, jotta ne eivät ole havaittavissa, ja voit tuoda ne takaisin alas muutaman sekunnin kuluessa. Näitä on myös paljon värejä, joten sinulla on paljon valinnanvaraa.