Viisi maailman kalleinta pianoa

posted in: Uutiset | 0

Jos olet vakava pianisti, haluat omistaa vakavan pianon, ja on sanomattakin selvää, että yhden ostaminen maksaa sinulle vakavan määrän rahaa. Osoittaakseni kuinka vakava tuo raha voi olla, olen laatinut luettelon markkinoiden kalleimmista (ja mielenkiintoisimmista) pianoista.
Piano Casablancalta
Tämä ei välttämättä ole hienosäädetty instrumentti, mutta sillä on kiehtova historia. Tämä Richardson’s Inc. -yrityksen historia pyörii sen osallistumisesta klassiseen Casablanca-elokuvaan, ja vaikka se ei varastanut kohtausta, kun Doolley Wilson laulaa ajan myötä, sen arvo on noussut 602 500 dollariin, koska se oli siellä.
Galaxy Piano
Jos pidät musiikistasi tästä maailmasta, Galaxy Pianon pitäisi olla Linnunradalla. Näiden norsunluiden tinkling maksaa sinulle hienon 1,36 miljoonan dollarin, ja tästä syystä. Kullattujen hahmojen ja kullatun rungon hinta oli varmasti taivaallinen, mutta kun lisäät automaattisen kannen ja sen erittäin viileät, kaarevat avaimet, näet lisäarvon. Tämä piano on silmiinpistävää katsoa ja omistaa yksin.
John Lennonin Steinway & Sons -malli Z:
Kun John Lennon osti tämän pystysuoran pianon hintaan 2 456 dollaria, hän olisi nauranut hinnasta, jonka se lopulta saavuttaa. 2,37 miljoonaa dollaria oli hinta, jonka George Michael maksoi pianosta, jonka Lennon sävelsi Image. Sellaisen tärkeän instrumentin kokoon sopivassa eleessä hän jatkoi lahjoittaa pianolle ”Beatles Story” -museota Lennonin kotikaupungissa Liverpoolissa … kuvitelkaa.
Sound of Harmony-konsertti Grand, Steinway & Sons
Uskon, että tämän on oltava kaunein piano maailmassa. Steinway-yritys loi sen japanilaiselle taidekokoajalle Guo Qingxiangille, ja sen valmistuminen kesti kolme vuotta. Tämän upean pianon tarkasteleminen on tarkastella kahta taidetta, pianon toimintaa ja pianokoteloa. Kotelon koristeli kiinalainen taiteilija Shi Qi, ja sen päällä oli kultakirjoitus, ja äänilevy luotiin 40 kerroksesta eri puuta. Tämä piano on erinomainen saavutus, ja sen 1,63 miljoonan dollarin hintalappu näyttää minusta olevan edullinen.
Marilyn Monroen vauvan flyygeli
Mariah Carey osti vielä yhden julkkisten pianon, jonka toinen julkkis osti, Marilyn Monroen vauvan grandin, 662 500 dollaria vuonna 1999. Ottaen huomioon, että edes valmistajan nimeä ei tiedetä, se on mittava hinta, mutta vaikka siitä puuttuu kuuluisa nimi, se varmasti herättää sentimentaalisuutta. Marilyn Monroe etsi pianoa pian sen jälkeen, kun äiti oli myynyt sen, koska hänen äitinsä joutui sairaalaan. Careyn myöhempi hankinta voidaan kohdistaa vain Monroe-faneille.
Pianonsoitto ei välttämättä ole kaikkien unelma, mutta yksi näistä pianoista olisi varmasti useimmille ihmisille.