5 puoliksi paistettua perusteluja terveen järjen kansanterveyskäyttäytymisen välttämiseksi!

posted in: Uutiset | 0

Kukaan, tapaan, ei pidä naamion/kasvonsuojaimen käytöstä, etenkään säännöllisesti, minkään ajanjakson ajan! Kuitenkin, jos joku kokee sen tekemisen henkilökohtaisesti – haastavana. kuvittele miltä hänestä saattaa tuntua, kun hän makaa sairaalan teho-osastolla, käyttää hengityssuojainta jne. osana COVIDin vakavien muotojen hoitoa? Varmasti yleisö on kuullut ristiriitaisia viestejä, sillä vaikka lähes kaikki kansanterveyden asiantuntijat sanovat, että maskin käyttö, välimatka ja käsien pesu ovat perus, tervettä järkeä, ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä tämän leviämisen hillitsemiseksi. kauhistuttava virus, presidentti Trump ja jotkin hahmot, joilla hän ympäröi itsensä, muotoili viestin, usein minimoimalla nämä käytökset, ja jopa pandemiaan viitaten, huijauksena jne! Ne, jotka näyttävät vastustelevan näitä järkeviä tekoja, käyttävät usein 5 puoliperäisiä perusteluja syihinsä ja perusteluihinsa! Tätä silmällä pitäen tässä artikkelissa pyritään lyhyesti pohtimaan, tarkastelemaan, tutkimaan ja keskustelemaan näistä ja miksi niistä on vaaroja ja seurauksia muille, koska he kieltäytyvät käyttämästä tervettä järkeä.

1. Kyllästynyt siihen/ Pandemiaväsymys: Kaikki ovat kyllästyneitä tähän pandemiaan ja siihen liittyviin rajoituksiin, jotka ovat välttämättömiä paremman hyvän ja kansanterveyden vuoksi! Vaikka joillakin alueilla monet tekevät edelleen yhteistyötä ja tekevät oikein, on olemassa huomattava määrä, jotka näyttävät asettavan kokemansa mukavuudet ja mukavuudet yhteisen edun edelle! Tutkimukset osoittavat, että jos yli 75 % yleisöstä toimisi vastaavasti ja käyttäisi maskia, sosiaalista etäisyyttä, välttäisi väkijoukkoja ja peseisi/desinfioisi kätensä johdonmukaisesti, viruksen leviäminen vähenisi yli 90:llä %.

2. Se tulee olemaan OK: Jotkut pysyvät ilmeisesti kieltämisessä ja toteavat, että kaikki on kunnossa, näennäisesti, maagisesti. Valitettavasti todellisuus on, että toivumme tästä vasta, kun populistinen politiikka ja retoriikka korvataan terveellä järjellä, kansanterveysjohtajuudella ja suunnalla!

3. En pidä naamioista / ei voi käyttää niitä: Vaikka hyvin, pieni vähemmistö ei itse asiassa voi käyttää naamioita pitkiä aikoja joidenkin vakavien terveysongelmien vuoksi, useimmat väittävät , he eivät voi, se on heidän asiansa, asettaa henkilökohtaisen oman etunsa suuremman hyvän edelle!

4. Tylsyys: Kaikki tuntevat ikävystymistä, koska ruokailu, viihde ja/tai matkustaminen vähenevät merkittävästi! Ime – se – ja tee oikein! Lopeta tekosyiden keksiminen!

5. Rokote tulossa: Hyvä uutinen on, että näyttää siltä, että tällä hetkellä tuotetaan useita laadukkaita ja tehokkaita rokotteita! Kestää kuitenkin useita kuukausia, ennen kuin saavutamme laumaimmuniteetin, sillä sen tekeminen edellyttää, että vähintään 70% yleisöstä suostuu ottamaan rokotuksen! Sillä välin – terve järki ohjaisi meidät jatkamaan, tekemään edellä käsiteltyjä yksinkertaisia asioita johdonmukaisesti, säännöllisesti!

Lopeta valittaminen, ja valheellisesti ilmoittaminen, sen tekeminen ja yhteistyö rajoittavat vapauksiasi ja oikeuksiasi! Vasta kun terve järki ja vastuullinen käyttäytyminen muuttuvat poluksi, jota seurataan, lopetamme kaikkien näiden kauhistuttavien tapausten ja kuolemantapausten todistamisen!